Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Вибір вікон для дачі

Вікна для дачі

Вибираючи пластикові вікна для скління дачного будинку, головним пріоритетом, як правило, є вартість та енергоефективність. Природно, що хочеться купити недорогі вікна для дачі, адже такі споруди відносяться до бюджетного будівництва і всі рішення підбираються відповідні.

“Дача – особливе місце, яке викликає позитивні емоції і очищає свідомість від міської суєти.”

Вибір вікон на дачу залежить від того, як вона використовується. Якщо споруда не передбачає опалення та експлуатується лише в теплу пору року – достатньо мінімальної комплектації. Але якщо дачний будинок оснащений системою опалення – вимоги до енергоефективності мають бути високими.

Давайте розглянемо універсальний варіант скління – з можливістю забезпечити мінімальне опалення взимку.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Особливості комплектації вікон на дачу

  • Профіль вікна 58-70 мм (наприклад: вікна Рехау 60). При виборі трикамерного або п’ятикамерного профілю з монтажною глибиною від 58 мм буде забезпечена базова теплоізоляція.
  • Склопакет можна вибрати однокамерний або двокамерний, але бажано з енергозбереженням. Таке рішення дозволить зберегти більше тепла, якщо в зимовий період буде необхідність трохи нагріти приміщення.
  • Фурнітура для вікон необхідна з протизламною комплектацією. Таке рішення ускладнить можливість безшумного проникнення в приміщення.
  • Бюджетні комплектуючі. Підвіконня, відливи та москітні сітки можна вибрати в бюджетному сегменті, вони ніяк не позначаться на характеристиках вікон.

Як відбувається замір та встановлення металопластикових вікон для дачі

Незважаючи на те, що багато власників дачних ділянок намагаються купити готові вікна для дачі, набагато практичніше – замовити вікна за індивідуальними вимірами.

Існує стереотипна думка – готові вікна дешевші, ніж вікна зроблені за індивідуальними вимірами. Але це зовсім не так. Єдина перевага готових вікон – не доведеться чекати на виготовлення.

Ви можете самостійно заміряти та виконати монтаж вікон, як у випадку з готовими вікнами, так і при індивідуальному замовленні.

Замовивши вікна за індивідуальними розмірами, не буде потреби займатися додатковими роботами з розширення або зменшення прорізів.

Весь комплекс послуг із заміру, доставки та монтажу вікон на дачі надають фахівці нашої компанії.

Де купити готові вікна для дачі?

Купити пластикові вікна можна як у будівельних гіпермаркетах, так і постачальників вікон. Як правило, розміри готових вікна знаходяться в діапазонах:

  • одностулкові: ширина 500-900 мм, висота 1200-1500 мм;
  • двостулкові: ширина 1100-1400 мм; висота 1200-1500 мм;
  • тристулкові: ширина 1500-2100 мм, висота 1200-1500 мм;
  • Двері: ширина 700-900 мм, висота 2000-2100 мм.

Для декорування вікон на дачі, доступні спеціальні пластикові та металеві нащільники (лиштва) та відкісні системи. Це недорогі та практичні рішення, що відповідають умовам експлуатації.

Якщо розмір вікон значення не має (прорізи будуть готуватися під будь-який розмір) – найдешевшим способом придбати вікна є покупка вікон, які не підійшли за розміром (помилки при вимірі) або якимось іншим причинам їх першим власникам. Як правило, віконні компанії продають їх з дуже великим дисконтом (іноді нижче за ціну матеріалів).