Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Які вікна найтепліші?

порівнянна профільних систем рехау

Як правило, всіх наших замовників цікавить питання, які пластикові вікна найтепліші? Особливо актуальне це питання для власників житла з великими панорамними вікнами, оскільки великий віконний отвір потребує максимальної теплоізоляції.
Перше, що слід зазначити, вікно – це конструкція, яка складається з профільної системи, склопакета та фурнітури. Тобто всі елементи вікна мають бути теплими.
Друге, що 80% площі вікна займає склопакет, і основні втрати втрати, як правило, можливі через склопакет, якщо не підібрати правильну його формулу.
Профільна система (ПВХ рама) частково ховається у схил, тому часто звертають увагу, скільки контурів ущільнення має профіль, може бути 2 або 3 контури ущільнення, залежно від монтажної ширини системи.
Що стосується вибору віконної фурнітури – природно, вона має бути європейського виробництва, поворотно-відкидна. Іноді, клієнти, для здешевлення вартості, розглядають поворотну фурнітуру – у такої фурнітури точок замикання менше, немає верхніх ножиць (які працюють на відкид) і, відповідно, притиск стулки буде не максимальний.

Далі розглянемо оптимальні характеристики теплого вікна.

Теплі профільні системи

rehau geneo 01

А клас | 86 мм

REHAU GENEO

rehau synego 01

Б клас | 80 мм

REHAU SYNEGO

salamander bluevolution 92

А клас | 92 мм

SALAMANDER BlueEvolution 92

veka softline 82

А клас | 82 мм

VEKA Softline 82

Дослідження провідних європейських фахівців показали, що максимальну теплоізоляцію мають енергозберігаючі вікна з багатокамерною профільною системою (5,6,7 камер) та двокамерним склопакетом з двома енергозберігаючими покриттями та інертним газом, закачаним у міжскляний простір.

При квартирному склінні залежно від бюджету вибір клієнтів стартує з 5-камерної профільної системи з двома контурами ущільнення – такий варіант відповідає всім вимогам теплоефективності при склінні. Якщо ж, йдеться, наприклад, про об’єкти з підвищеними вимогами (наприклад, посилені вітрові навантаження, індивідуальне опалення) – клієнти зупиняють свій вибір на профільних системах 6,7 камер, які вже мають три контури ущільнення.

В інтернеті, із запитань, що часто задаються – це “тепле вікно”. Звичайно ж, не можна залишити без уваги найтеплішу систему, яка є на ринку.
Вікна REHAU GENEO – це революція в галузі енергоефективності, шестикамерна профільна система, виготовлена з унікального фіброволоконного матеріалу RAUFIPRO, який забезпечує необхідну жорсткість віконної конструкції без сталевого армування. Профільна система GENEO має максимально можливий опір теплопередачі, коефіцієнт R= 1,16 м²K/Вт, не має аналогів серед віконних профільних систем.

Основні переваги REHAU GENEO:

REHAU GENEO має три основні переваги, які дають підстави називати цю профільну систему «найтеплішою».

  • 6 повітряних камер у профілі, монтажна глибина 86 мм.
  • Три контури ущільнення, які забезпечують абсолютну герметичність закритого вікна. Продування при закритій стулці виключено.
  • Унікальний матеріал RAUFIPRO. Відсутність сталевого армування профілю унеможливлює утворення містків холоду.

Вибираючи цю систему, необхідно розуміти, що допустиме застосування армування за певної конфігурації (габаритах) вікон.
Нестача інноваційної системи – це її вартість.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Найтепліший склопакет

Двокамерний склопакет із двома енергозберігаючими покриттями, в яке закачено інертний Аргон. Коефіцієнт опору теплопередачі 1,41 Вт/м2.
Якщо ж скління на сонячній стороні будинку – склопакет має бути мультифункціональним, взимку такий склопакет працює на максимальне збереження тепла, влітку – не дає прогрітися склу. Коефіцієнт опору теплопередачі 1,47 Вт/м2.

Навіть у сильні холоди поблизу вікна Ви почуватиметеся комфортно, поверхня скла всередині приміщення не буде холодною.

Як ще посилити ефект?

Тепла дистанційна рамка

Для досягнення максимальних теплоізоляційних властивостей вікон дуже важливим є кожен елемент віконної конструкції, дистанційна рамка стала винятком. Дистанційна рамка виконує функцію розпірки між склом у склопакеті.
Стандартна дистанційна рамка виготовляється з алюмінію, рамка порожниста та має спеціальні дифузійні отвори. Алюмінієва рамка – виходячи з матеріалу з якого вона виготовлена, має підвищену теплопровідність, є містком холоду.

Тепла дистанційна рамка виготовлена з комбінованих матеріалів з пластиком (для жорсткості рамки може застосовуватися сталь, композит) має ряд переваг по теплопровідності. Насамперед використання теплої дистанції зменшує ймовірність утворення конденсату в крайовій зоні склопакета. Другою перевагою, як не дивно, основною для клієнтів є те, що тепла дистанційна рамка може бути кольорова (коричнева, сіра, чорна), тобто. її можна підібрати під колір ламінації профілю.

У будь-якому випадку це додаткова функція до вже теплого варіанту скла. Єдиний недолік – висока вартість щодо стандартної дистанційної рамки.

Склопакети з криптоном – новий рівень енергозбереження

На віконному ринку України склопакети з газом Кріптон непопулярні. Криптон, як і аргон, є інертним газом, але має велику щільність, в’язкість та діаметр молекул. Всі ці показники впливають збільшення опору теплопередачі.

Переваги склопакетів з криптоном:

  • Склопакети з криптоном мають високу теплоізоляцію, навіть більшу ніж у склопакетів з аргоном.
  • Склопакети з криптоном підходять не тільки для холодних регіонів, але і для спекотних, оскільки допомагають суттєво знизити витрати на кондиціювання.
  • Високий рівень звукоізоляції. Швидкість передачі звуку в криптоні на 35% менше, ніж у повітрі. Такі склопакети ідеально підійдуть для вікон, які виходять на галасливі магістралі, стадіони, трамвайні та залізничні колії.
  • Випадання конденсату на поверхні склопакета практично неможливе.
  • Відмінне світлопропускання, криптон не знижує світлопропускну здатність склопакета.
  • Безпека для здоров’я людини та навколишнього середовища.

Недолік – суттєва різниця щодо вартості з газом Аргон.

Підведемо підсумок

Найтепліші вікна – це:

  • профільні системи 6-7 камер, які мають три контури ущільнення;
  • склопакет з подвійним енергозберігаючим напиленням; або склопакет мультифункціональний (при склінні сонячної сторони будинку);
  • якісна віконна фурнітура європейського виробництва.

Ми розглянули параметри елементів теплого вікна.
Установка теплого вікна передбачає монтаж із застосуванням гідро-, пароізоляційних стрічок, герметиків і теплого підставочного профілю. Будь-які допущені помилки при монтажі віконних конструкцій зводять нанівець навіть найвищі теплоізоляційні властивості. Довіряйте встановлення вікон фахівцям, які мають достатньо кваліфікації та досвіду роботи.