Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Добірні профіля REHAU (розширювачі)

Добірний або розширювальний профіль – це спеціальний профіль, призначений для того, щоб розширити пластикову частину віконної конструкції. Розширювачі досить прості в експлуатації та легко розширюють віконну раму до необхідного розміру. Кріплення додаткових профілів відбувається за допомогою спеціальних пазів.

Подібно до деталей конструктора, профілю легко і надійно кріпляться один до одного. До віконної конструкції додаткові профілю кріпляться за допомогою шурупів. Кріплення саморізами обов’язково, щоб уникнути з часом утворення щілини між добором та профілем. Добірні профілю REHAU відповідають тим самим вимогам, що й профільна система.

Компанія REHAU випускає додаткові профілю наступних розмірів: 20, 40, 60 та 100 мм.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Коли застосовують додатковий профіль REHAU?

Зазвичай додаткові профілю використовують при склінні балконів та лоджій. У таких випадках стандартної ширини віконного профілю буде недостатньо, тому що на стінах та стелі балкона буде застосовуватись додаткове оздоблення. Товщина обшивки та утеплення балкона може бути різною, від мінімальної обшивки (без утеплення) до обшивки балкона з використанням утеплення та прокладання інженерних комунікацій під нею. Залежно від запланованої обшивки балкона визначатиметься ширина додаткових профілів.

Наприклад, обшивка балкона вагонкою. Вважаємо: вагонка має товщину 1 см, утеплювач – 3см, рейка під вагонку – 2см, таким чином вам додатково необхідно 6 см. Виходячи з цієї цифри, підбирають додатковий профіль. У цьому прикладі можна використовувати додатковий профіль REHAU шириною 60 мм. При капітальному утепленні балкона або лоджії шар обшивки та утеплення може досягати 20 см. У такому випадку необхідно використовувати два добори по 100 мм.

Другий поширений випадок використання додаткових профілів – скління віконного отвору з глибокими чвертями. Зазвичай ширина віконної чверті три-чотири сантиметри, а вікно при встановленні заходить у чверть на один-три сантиметри. Але є будинки (будинки сталінського періоду або будинки з товстими цегляними стінами), які мають значно більше за ширину чверті. У таких випадках для якісного та правильного закріплення віконної конструкції у отворі необхідне використання додаткових профілів.

Як визначити справжність розширювача REHAU?

Оригінальні розширювачі REHAU обов’язково мають армуючий профіль, виготовлений з оцинкованої сталі (виключенням є найменші 20-тимілімітрові розширювачі). Армуючий профіль має товщину 1,5 мм, використання меншого розміру армування неприпустимо. Ще одна риса справжніх розширювачів REHAU – наявність спеціальних зачепів для утворення надійних замків. Варто відзначити, що такі зачепи можуть мати і неоригінальні додаткові профілю, але такі розширювачі відрізняються за кольором та якістю пластику від оригінальних.

Для того, щоб бути впевненим у справжності профільної системи та всіх комплектуючих REHAU (з’єднувачі, розширювачі, підсилювачі), замовляйте нові віконні конструкції у офіційних представників компанії REHAU.

Що часто використовують разом із розширювачами?

При склінні балконів також використовують з’єднувачі REHAU.
З’єднувач прямого кута використовують при заскленні стандартного прямокутного балкона. Оригінальний з’єднувач REHAU 90 градусів відповідає європейським стандартам якості: квадратний перетин товщиною 2 мм, спеціальні зачепи, які утворюють надійний замок. Габаритні розміри залежить від обраної профільної системи.

Еркерна труба REHAU застосовується при склінні еркера, де примикання елементів конструкції відбувається під довільним кутом. Така труба має два контури утеплення та армування круглого перерізу товщиною 3,5 мм.

Існує також з’єднувач під кутом 130 градусів. Такий з’єднувач використовується нечасто, оскільки підходить лише конкретного кута. Досить часто замість даного з’єднувача використовують еркерну трубу, яка є універсальною для будь-якого кута примикання.

ТМ “НІМЕЦЬКІ ВІКНА” є авторизованим партнером REHAU, ви можете бути впевненими у якості та справжності наших вікон.