Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Порівняння профілів для вікон РЕХАУ: який профіль краще?

порівнянна профільних систем рехау

Профіль РЕХАУ є найпопулярнішим серед усіх німецьких брендів на ринку України. Але компанія пропонує широкий асортимент продукції, яка відрізняється характеристиками, можливості в дизайні, а головне – ціною.

Віконні профілі РЕХАУ дозволяють виготовляти пластикові вікна як для бюджетних об’єктів без завищених очікувань за показниками енергоефективності, так і для будинків з найвищими вимогами, побудованими за технологією passive house.

“Немає часу на експерименти – вибирайте вікна з профілю РЕХАУ”

Німецький концерн має безліч рішень для різних кліматичних зон, представлений у десятках країн світу та постійно виводить нові продукти на ринок світлопрозорих конструкцій. Розгляньмо найпопулярніші системи на ринку України.

Профілі REHAU: огляд популярних систем

rehau brillant 01

А клас | 70 мм

REHAU Brillant-Design

rehau euro design 60

Б клас | 60 мм

REHAU Euro-Design 60

топ продажів

Rehau Euro-Design 70

Б клас | 70 мм

REHAU Euro-Design 70

rehau geneo 01

А клас | 86 мм

REHAU GENEO

rehau synego 01

Б клас | 80 мм

REHAU SYNEGO

  • REHAU Euro-Design 60 – найдоступніше рішення, що є трикамерним профільом, з монтажною глибиною 60 мм і двома контурами ущільнення. Опір теплопередачі 0,65 м С/Вт. Система добре підходить для скління балконів, балконних блоків та неопалюваних приміщень.
  • REHAU Euro-Design 70. Профіль РЕХАУ 70 є найпопулярнішим рішенням останнього десятиліття. П’ятимерна система з монтажною глибиною 70 мм забезпечує опір теплопередачі 0,8 м²С/Вт. Два контури ущільнення та можливість вибору склопакетів з шириною 40 мм дають відмінні показники та роблять профіль затребуваним при склінні як квартир, так і котеджів.
  • REHAU Brillant-Design – профіль класу А з монтажною шириною 70 мм, двома контурами ущільнення та опором теплопередачі 0,8 м²С/Вт. Brillant-Design має посилені зовнішні стіни, величезні можливості у дизайні та добре підходить для скління котеджів. Але, він дорожчий за систему Euro-Design 70 і це залишає його в тіні більш доступного рішення.
  • REHAU SYNEGO – сучасний профіль з монтажною глибиною 80 мм, можливістю вибору трьох контурів ущільнення та склопакета до 50 мм. СІНЕГО стає все більш популярним при заскленні котеджів та квартир з високими вимогами. Саме на цю позицію німецький бренд робить основну ставку.
  • REHAU GENEO – преміальна система з монтажною глибиною 86 мм, трьома контурами ущільнення та можливістю монтажу склопакета 52 мм. ГЕНЕО – єдиний профіль армований фіброволокном у масі. Дана система дає можливість виготовляти вікна та двері набагато більших розмірів, ніж ми звикли їх бачити. Відмінно підходить для скління котеджів.

Порівняльна таблиця профілів REHAU

Характеристики REHAU Brillant-Design REHAU Euro-Design 60 REHAU Euro-Design 70 REHAU GENEO REHAU SYNEGO

Схема

чертеж rehau brillant
rehau euro 60 чертеж
чертеж системы rehau euro design 70
чертеж системы rehau geneo
чертеж системы rehau synego
Клас системи А клас Б клас Б клас А клас Б клас
Товщина зовнішніх стінок 3,0 мм 2,8 мм 2,8 мм 3,0 мм 2,8 мм
Кількість камер рама/стулка 5/5 шт 3/3 шт 5/5 шт 6/6 шт 7/6 шт
Монтажна глибина 70 мм 60 мм 70 мм 86 мм 80 мм
Опір теплопередачі 0,8 м²С/Вт 0,65 м²С/Вт 0,8 м²С/Вт 1,1 м²С/Вт 1,06 м²С/Вт
Кількість ущільнень 2 шт 2 шт 2 шт 3 шт 3 шт
Колір ущільнень сірий, чорний чорний сірий, чорний сірий сірий
Глибина склопакету(-ів) 24, 32 мм 24, 32 мм 24, 32, 40 мм 44, 52 мм 42, 50 мм
Можливість ламінації так так так так так

Переваги профілів REHAU

  • Весь профіль REHAU характеристики якого можна побачити вище, виготовлений з сировини дуже високої якості. Профіль REHAU має сертифікати, що підтверджують відповідність європейським стандартам.
  • Бренд зумів досягти кращого співвідношення ціни та якості на ринку.
  • Гарантія на поверхню 40 років. Варто зазначити, що у Німеччині є вікна РЕХАУ, які встановлені в середині минулого століття і мають чудовий зовнішній вигляд.
  • Великий каталог продукції. Кожна система має масу нестандартних рішень та можливостей для виготовлення вікон нестандартних форм та індивідуального дизайну.
  • Інноваційні технології та постійний розвиток нових продуктів. Найсильніший науковий центр компанії забезпечив технологічне випередження продуктів бренду.
  • Вся продукція є екологічно чистою і підлягає повторній переробці.

Віконні профілі REHAU: який вибрати?

Вибір відповідної системи залежить від бюджету, об’єкта та вимог до вікон. Для скління балконів та неопалюваних приміщень усіх видів – система Euro-Design 60 є оптимальною. Профіль дозволяє вирішити питання за найдоступнішою ціною.

Якщо Вам необхідно засклити квартиру чи котедж, але бюджет досить обмежений – система Euro-Design 70 буде чудовим рішенням. Саме співвідношення ціни та якості робить цей профіль настільки популярним.

Якщо завдання стоїть склити квартиру або котедж з дуже високими вимогами щодо теплоізоляції та шумоізоляції – SYNEGO. Профіль СІНЕГО це ще й інвестиція в майбутнє, адже навіть через 10-15 років він відповідатиме вимогам, що постійно зростають.

Якщо ж Ви звикли замовляти лише найкраще та найінноваційніше – GENEO поза конкуренцією.