Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

REHAU: Європейський стандарт монтажу пластикових вікон

монтаж вікон

У міру розвитку віконного ринку та зростання вимог до енергоефективності будівель, все гостріше ставало питання: “а що таке правильний монтаж пластикового вікна?” Флагманами віконного ринку зазвичай є європейські виробники пластикових профілів. Вони кровно зацікавлені в якості монтажу та рівні сервісу для кінцевому споживача, адже вікно асоціюється у клієнта саме з їх брендом. Серед усіх виробників європейських пвх систем варто відзначити саме компанію REHAU – бренд прагне забезпечити кінцевому споживачеві монтаж вікон РЕХАУ за європейським стандартом.

“Схема монтажу пластикових вікон продиктована не тільки теоретичними знаннями, але й досвідом, що дають рекламації.”

Основною відмінністю сучасної технології монтажу вікон від того як ставилися вікна 10-15 років тому є багатошаровий захист монтажного шва від пари, вологи та ультрафіолетового випромінювання.

Функціональні шари монтажних швів

Європейський монтаж вікон пвх технологія якого полягає у кількох шарах монтажного шва, все частіше застосовується українськими підрядниками, більше того, вона навіть прописана у ДСТУ.

матеріали опис
внутрішня монтажна стрічка

Шар 1 – паронепроникна зона. Пароізоляція може бути виконана за допомогою спеціальної стрічки чи мастики. Шар розташований з боку приміщення та захищає монтажний шов від пари.

монтажна піна

Шар 2 – функціональна зона. Другим шаром є всім звична монтажна піна, яка служить основним бар’єром, що забезпечує теплоізоляцію.

зовнішня монтажна стрічка

Шар 3 – водонепроникна зона. Третій шар розміщений з боку вулиці і служить гідробар’єром, що захищає монтажну піну від вологи та ультрафіолету. Шар може бути виконаний із застосуванням гідроізоляційної стрічок, мастики або ПСУС-стрічки.

Всі матеріали для якісного монтажу вікна РЕХАУ є в асортименті компанії РЕХАУ. Але, на ринку є і маса інших сертифікованих пропозицій від не менш відомих брендів.

Скільки часу займає монтаж вікна пвх?

Досвідчені монтажні бригади чудово знають технологію багатошарового монтажу та мають можливість проходити навчання у центрах підготовки виробників пвх систем. Монтаж пластикових вікон REHAU за європейським стандартом займає в середньому 3-4 години. Роботи виконуються в наступній послідовності:

  1. перевірка відповідності розмірів вікна розміру отвору;
  2. підготовка нової рами;
  3. демонтаж старого вікна;
  4. підготовка отвору;
  5. кріплення нової віконної рами у отворі;
  6. встановлення склопакетів та навішування стулок;
  7. виконання тришарового монтажного шва;
  8. монтаж комплектуючих.

Як правило, всі монтажні роботи виконуються протягом одного робочого дня. В окремих випадках, які вимагають спеціальну підготовку отвору – монтаж може виконуватись за два дні. Також, якщо в якості паробар’єра обрана мастика – нанесення шару можливе лише після висихання піни.

Вартість монтажу вікон

Для розуміння того, як формується ціна на монтаж вікон REHAU, необхідно враховувати, що потрібно для монтажу пластикових вікон. Вартість монтажу складається з вартості послуги та вартості витратних матеріалів (кріплення, монтажна піна, стрічки, герметики та мастики).

Загалом є усереднений тариф, який дозволяє скласти приблизний бюджет на послуги: 450-500 грн. за один квадратний метр. У цю вартість вже входить кріплення та стандартна монтажна піна. Але додатково до цього ще треба додати вартість необхідних стрічок або мастик для паробар’єра і гідробар’єра.

Вартість монтажу вікон залежить ще й від: обсягу робіт, поверху, типу вікон, що демонтуються, типу нових конструкцій (стандартні, розсувні, портали).

 

Часті питання та відповіді

Що краще застосувати стрічку чи мастику?

Все залежить від умов на об’єкті. Приклад: якщо отвори нерівні та підготувати їх немає можливості – мастика працюватиме краще.