Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Сірий та чорний віконний ущільнювач. Чи є різниця?

порівнянна профільних систем рехау

Дуже велику роль у конструкції пластикового вікна грає ущільнювач і на нього важливо звертати увагу під час придбання виробу. Цю деталь можна цілком віднести до однієї з найголовніших, адже саме вона відповідає за герметичність вікна і не дозволяє проникати до будинку зайвої спеки влітку, а взимку – холоду.

На сьогоднішній день практично всі ущільнювачі для вікон прийнято виготовляти з термоеластополімеру. Це сучасний тип пластмаси, який відрізняється тим, що дуже міцний та добре гнеться.

Сьогодні досить актуальним питанням є те, якого кольору вибрати ущільнювач? Одні фахівці говорять про те, що краще віддавати перевагу чорним моделям, інші ж запевняють, що сірі прослужать вас набагато довше, а їхня якість значно вища. Насправді різниці між двома типами ущільнювачів немає.

Якщо їх порівнювати за кольором, то можна сказати те, що ви, наприклад, порівнюєте дві абсолютно однакові кульки, але при цьому вони мають лише різний колір.

Колір ущільнювача – справа смаку!

Звичайно, за своїм зовнішнім виглядом — це справа смаку, якого кольору ущільнювач вибрати. За своїми технічними характеристиками вони зовсім нічим не відрізняються або ж ці відмінності настільки мінімальні, що їх складно помітити. Раніше всі ущільнювачі для вікон виготовлялися виключно з каучуку синтетичного походження.

Сьогодні особливо популярними стають ще ті ущільнювачі, які мають силіконову основу. Такі вироби дозволяють змінити колір, але при цьому функціональність залишається незмінною.

Догляд за ущільнювачами

Якщо говорити про догляд за ущільнювачами, більшість фахівців говорить про те, що їх можна і не доглядати. У середньому термін служби ущільнювачів становить приблизно 10-15 років. Замінювати ущільнювачі в конструкціях компанії Rehau досить просто. Потрібно лише витягнути старий ущільнювач і на його місце встановити новий (що не можна сказати про інші пластикові системи).

Виробники досить добре продумали це питання і зробили паз, куди встановлюється ущільнювач максимально зручним для заміни. Звичайно, якщо виникла потреба, то краще, щоб замінив цю деталь професіонал. У такому разі, ви зможете бути повністю впевненими в тому, що віконна конструкція функціонуватиме правильно і з вікном у майбутньому не виникатиме жодних проблем під час експлуатації.

Ущільнювачі на вікна – уточніть у продавця перед замовленням

Компанія Rehau може запропонувати всім своїм покупцям винятково якісну продукцію із різних матеріалів. Особливо популярними ущільнювачами можна назвати силіконові. Крім того, деякі вироби складаються з комбінованих складів, що дозволяє значно покращити їх функціональність та технічні характеристики.

Дуже міцними ущільнювачами прийнято вважати ті, які складаються із двох або навіть трьох компонентів. Вони служать трохи довше. Для їхнього виробництва використовують досить жорсткий каркас, попередньо спінену гуму, а також термопластоеластомер. Такі ущільнювачі можуть мати сірий або чорний колір, що ніяк не відображається на їхній функціональності.

Віконні конструкції в подібними ущільнювачами можна встановлювати в різних кліматичних умовах і ви будете впевнені в тому, що у вашому будинку завжди буде максимально комфортна температура.

Купуйте пластикові вікна та ущільнювачі для них виключно у перевірених виробників. Наприклад, компанія Rehau може гарантувати високу якість усієї своєї продукції. Крім того, професіонали зроблять монтаж виробів і вони будуть правильно встановлені, що також позитивно відображатиметься на експлуатації віконних конструкцій.

Часті питання та відповіді

Який ущільнювач стоїть за замовчуванням?

Немає єдиного стандарту. У різних брендів і навіть різних систем може стояти свій колір ущільнення.

Є можливість вибору кольору ущільнення на свій смак??

Так, майже на всіх системах така можливість є.