Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Профільна система REHAU GENEO INOVENT

Монтаж вікон

Німецький концерн REHAU виробляє віконний профіль з 1958 року, і досі зберігає лідерство на віконному ринку. Висока якість та інновації – основні ідеї компанії. REHAU з дня заснування працює над тим, щоб покращити якість життя, привнести до вашого будинку максимум комфорту та затишку.

Концерн REHAU створив перший пластиковий профіль без металевого армування, який має високі тепло- і звукоізоляційні характеристики, високу міцність і стійкість до зовнішніх навантажень. Фіброволоконний матеріал RAU-FIPRO використовувався для створення унікальної профільної системи REHAU GENEO.

Застосування фіброволоконного матеріалу дозволило позбавитися армуючого профілю, а значить зробити конструкції легше і тепліше. REHAU GENEO – це шість повітряних камер і три контури ущільнення, система не має рівних у питанні енергозбереження.

Необхідність REHAU INOVENT

Використання фіброволоконного матеріалу в профільних системах дозволило не тільки досягти неперевершеної теплоізоляції, але і дало можливості для впровадження у профіль вентиляційної системи, що, у свою чергу, дозволяє контролювати мікроклімат у приміщенні.

Чому потрібно постійно провітрювати приміщення?

Необхідність такого рішення назрівала довгі роки, оскільки якісні пластикові вікна абсолютно герметичні, і за умови нерегулярного провітрювання проблема з конденсатом неминуча. Надмірна вологість, недостатня теплоізоляція та погана вентиляція в сукупності призводять до утворення плісняви у приміщеннях.

Чим страшний грибок у приміщенні?

Цвіль у житлових будинках та квартирах – явище поширене. На жаль, пліснява має сильний негативний вплив на здоров’я людини: пліснява збільшує чутливість до респіраторних інфекцій, провокує алергії та хронічні захворювання дихальних шляхів, збільшує втому та головний біль, знижує концентрацію уваги.

У нас не завжди є час і можливість.

Погодьтеся, що не завжди у власників квартир чи будинків є можливість провітрювати квартиру двічі на день. А безконтрольно залишати вікна на провітрювання може призвести до великих тепловтрат.

А як же приточні клапани?

Вбудовані клапани припливної вентиляції також не сприяють максимальному збереженню тепла у приміщенні, а також не завжди вписуються у зовнішній вигляд. Тому необхідність такої системи, як GENEO INOVENT, очевидна.

Особливості GENEO INOVENT

GENEO INOVENT – це інтегрована безпосередньо в раму система вентиляції, яка являє собою два вентиляційні теплообмінники, що мають впускний і випускний клапани.

Принцип роботи:

Теплообмінники розташовані симетрично з боків рами. Поки один вентилятор всмоктує відпрацьоване в приміщенні повітря і виводить його на вулицю, інший вентилятор всмоктує свіже повітря з вулиці і передає його в кімнату. У теплообміннику відбувається передача тепла від свіжого відпрацьованого повітря. Виходить, що свіже повітря надходить у приміщення підігрітим.

Автоматизація системи:

Система має датчик для визначення рівня вуглекислого газу та вологості в приміщенні. Коли ці показники перевищують норму, датчик подає команду в блок управління і активізується подача свіжого повітря. Коли показники знову приходять у норму, система відключається.

Живлення системи походить від домашньої електромережі. Система має кілька режимів провітрювання, які можна встановити панелі керування. Панель керування розташована безпосередньо на рамі. Власник зможе вибрати режим залежно від потреб.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Переваги GENEO INOVENT:

  • Забезпечення здорового мікроклімату в приміщенні без втрат тепла і без постійного ручного провітрювання.
  • Відмінні шумоізоляційні властивості. GENEO INOVENT підходять для спалень та дитячих кімнат, оскільки захистять ваш відпочинок та сон від міського шуму. Також і сама система працює практично безшумно.
  • Безпека вікна.
  • Високі енергозберігаючі властивості дозволяють використовувати в будинках з GENEO INOVENT альтернативні джерела тепла, наприклад енергію сонця або землі, за умови максимальної теплоізоляції всіх елементів будинку.
  • Монтаж системи досить простий. Вікно стандартного розміру можна встановити за 2-3 години. При цьому процес монтажу практично не створює бруду.
  • Простий догляд. Спеціально розроблена технологія HDF забезпечує більш гладку поверхню профілю, на якій практично не утримується забруднення.

Єдиний мінус (або, скоріше, тимчасова перешкода)

На сьогоднішній день (2023 рік) істотним недоліком даної системи (правильно буде сказати не системи, а недолік нашого ринку), який заважає її поширенню, є висока вартість і статус «індивідуального замовлення з Німеччини».