Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Вікна кольору антрацит

антрацит зі структурою антрацит гладкий
ламінація структурована ламінація гладка

Кольорові вікна стали дуже популярними у склінні сучасних будинків. Різноманітність кольору та текстури ПВХ-профілю дають необмежені можливості в дизайні внутрішнього простору, а також в оформленні фасаду. Якщо раніше кольорові рами були популярним рішенням для приватних будинків та котеджів, то зараз кольорові рами активно використовують при склінні багатоквартирних будинків.

Пластиковий віконний профіль можна виготовити двома кольоровими кольорами: ламінацією з нанесенням спеціальних плівок або фарбуванням фарбою для ПВХ.
Залежно від побажань клієнта, проекту, бюджету – кольорове вікно може бути із зовнішньою, внутрішньою та двосторонньою ламінацією (в даній статті розглядаємо варіанти ламінації із нанесенням плівок).
Двостороння ламінація, у свою чергу, може комбінуватися з різних кольорів (тобто коли плівка наноситься з двох боків, при цьому колір може бути різним з кожного боку) — у такому разі основа ПВХ, на яку плівка наноситься білого стандартного кольору. Якщо ж, розглядати стандартний однаковий колір з двох сторін – то, залежно від вибраного кольору ламінації, можна вибрати основу коричневого ПВХ або темно-сірого кольору.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Ламінація в масі

Найчастіше, при склінні котеджів, клієнти зупиняють свій вибір на двосторонній ламінації, а саме ламінації в масі. Тобто. це нанесення спеціальної плівки із зовнішньої та внутрішньої сторони на кольорову основу. Візуально ламінація в масі виглядає так: коли Ви відкриваєте стулку вікна або двері – Ви бачите торець, на яку наноситися плівка, в цьому випадку основа ПВХ буде кольорова (коричнева, сіра (залежно від вибраного кольору). Якщо ж Ви побачите білу основу — то це вже просто двостороння ламінація, а не в масі.
Як ламінується профіль в масі, і чи можна стандартний, вже готовий білий профіль пофарбувати в потрібний колір?
Перед тим як нанести плівку, що ламінує, підбирають основу ПВХ, вона, також буде кольоровою. Щоб отримати кольоровий профіль (основу), необхідно, на етапі виготовлення сировини додати пігменти, що фарбують, і пвх-профіль виходить однорідного кольору. На жаль, різноманітність кольору при такому способі дуже обмежена (залежно від виробника профільної системи – це може бути світло-коричнева (карамельна) основа, темно-коричнева та темно-сіра основа). Також, слід зазначити, що кольорова ПВХ-основа призначена виключно для подальшого нанесення плівки ламінації.
Якщо профіль екструдований білому кольорі (без пігментів), він використовується для ламінації білої основі, тобто. не для ламінації у масі.

Використання спеціальних плівок для ламінації

На сьогоднішній день, віконний ринок дає можливість отримати вироби з профілю різних кольорів та фактур. Виробники плівок, що ламінують, пропонують окрім стандартних рішень, варіанти, які можна підібрати і під алюмінієві системи – це означає, що ламінація може бути структурована під металеве покриття, і під дерев’яні євровікна – покриття яких повторює структуру і малюнок дерева. Також ламіновані вікна  можуть бути з матовою або глянсовою плівкою.

Принцип вибору кольору вікон для котеджів

Як правило, вибирають зовнішній колір ламінації, щоб він гармоніював із основним колірним рішенням фасаду, даху. Далі залежно від бюджету розглядають варіанти односторонньої, двосторонньої ламінації. Колір ламінації залежить від загального стилю проекту будинку – він може бути класичним, або, як зараз модно казати, стиль хай-тек. Що цікаво, на вибір кольору впливає і габарити конструкцій – проекти будинків із панорамними вікнами, як правило, мають темні кольори ламінації. Якщо ж вікна невеликих розмірів – вибір ламінації всередині приміщення буде у бік світлих відтінків, щоб візуально збільшити отвір.

Останнім часом величезною популярністю серед замовників користуються вікна кольору антрациту.

Вікна антрацит - ТОП продажів

Останніх років 5 ламінація кольору антрацит залишається найзатребуванішою для сучасного вирішення скління Вашого житла. Колір антрацит має універсальність, він здатний органічно влитися в будь-який інтер’єр, а також поєднуватися з будь-якими іншими кольорами в інтер’єрі. Колір насичений, глибокий, але водночас досить м’який сприйняття. Дуже модно стало застосовувати бі-колор: наприклад, рама в кольорі антрацит, стулка – в кольорі під дерево, на такому контрасті вдало підбирається і меблеві фасади, і покриття для підлоги, які, до речі, теж популярні в кольорі антрацит.

До якого інтер'єру підходять вікна кольору антрациту?

  • Хай-тек. Для стилю хай-тек характерні концентрація високих технологій та футуристичних предметів інтер’єру, лаконічність та стриманість. У такому інтер’єрі використовують прості форми, щонайменше фактур. Основні кольори сірий, білий та чорний, які можуть бути розбавлені яскравими акцентами. Вікна кольору антрацит у стилі ганьби-тік будуть виглядати абсолютно гармонійно.
  • Мінімалістичний інтер’єр. Основна відмінність такого стилю – це лаконічність, функціональність, стриманість елементів інтер’єру з чіткими геометричними лініями, гладкими поверхнями, відсутністю декоративних елементів та складних форм.
  • Лофт. Величезну популярність останніми роками має інтер’єр у стилі лофт. Для такого інтер’єру характерне максимально відкрите планування, високі стелі, грубе та недбале оздоблення стін, багатофункціональні меблі. Віконні прорізи зазвичай широкі і по всій висоті. Також часто можна зустріти кілька високих вікон розташованих у ряд. Колір антрациту віконних рам вигідно підкреслює такий інтер’єр. Не тільки сам віконний отвір, а й оздоблення стін виглядають більш виразно.

А як бути з інтер'єром у класичному стилі?

Чи доречний колір антрацит? Чи не стане класичний інтер’єр з вікнами кольору антрацит похмурішим і нуднішим? Ні. При грамотному підході дизайнера вікна кольору антрацит зроблять традиційний інтер’єр більш стильним і елегантним. Колір вікон відмінно підкреслить інші акценти кольорів в класичному інтер’єрі.

Геометрія вікон та колір антрацит

Колір антрацит добре підходить для панорамних вікон по всій висоті кімнати, так як при великій площі вікна, рами кольору антрацит не візуально зменшуватиме світловий отвір. Також антрацит вигідно виглядає на вузьких та високих віконних отворах у просторих приміщеннях.

Але віконні рами кольору антрацит, як і інших темних відтінків, будуть абсолютно недоречні для невеликих вікон у приміщенні з низькими стелями, оскільки вікна виглядатимуть ще менше, а простір кімнати візуально зменшуватиметься.

Переваги вікон кольору антрацит

  • універсальність;
  • лаконічність;
  • практичність (на таких вікнах практично не помітні забруднення, а також дрібні подряпини).

Єдиний недолік вікон кольору антрацит, як і інших вікон темного кольору, це швидке нагрівання під дією сонячних променів. Але цей недолік можна вирішити за рахунок правильного рішення форми та габаритів виробу.

Ламіновані кольорові вікна не потребують особливого догляду. Мити такі вікна також, як і класичні білі вікна.

Як вибрати штори чи жалюзі для вікон кольору антрацит?

Варто відзначити, що вікна з рамами кольору антрацит можуть бути самодостатніми в інтер’єрі, стати кольоровим акцентом приміщення і не потребують додаткового оформлення за допомогою штор та фіранок. У такому разі буде доречно використовувати тканинні ролети або жалюзі для захисту приміщення від надлишкового сонячного світла.

Для тих, хто любить класичне оформлення вікна (тюль та штори), рекомендовано вибирати білий колір та пастельні тони. Легка прозора тюль у поєднанні з пастельними шторами надасть інтер’єру легкості та легкості.

Часті питання та відповіді

Вікна антрацит дорожчі за білі?

Так, ламіновані та фарбовані вікна дорожчі за базове (біле) вікно.

Ламінація антрацит довговічна?

Так, технологія ламінування вікон дозволяє виробникам пвх систем гарантувати якість.

Антрацит фарбований чи ламінований, що вибрати?

Ламінація є найпрактичнішим способом надання вікна кольору та текстури.