Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Які вікна краще ставити у приватний будинок?

Алюмінієві вікна

Життя в мегаполісі стало дуже метушливим і небезпечним, у містах багато людей, будівель, реклами, транспорту тощо. Багато людей перестали відчувати комфорт від такого життя і мріють переїхати до заміського будинку, щоб опинитися у спокійній та розміреній атмосфері. Жити у заміському будинку зручно та престижно.
Будівництво заміського будинку вимагатиме залучення архітекторів, кваліфікованих будівельників, закупівлі матеріалів тощо. Це складна та багатоетапна робота. Одним із відповідальних етапів є скління заміського будинку. Скління будинку – завдання складніше, ніж скління квартири чи офісу, оскільки потребує комплексного підходу.

Основний критерій при виборі скління для заміського будинку – це високі теплоізоляційні властивості, тому що опалення будинку задоволення не дешеве, і кожна калорія тепла на рахунку. Погані вікна в заміському будинку призводять до суттєвих втрат тепла, а отже, до додаткових витрат на опалення.
Пластикові енергозберігаючі вікна є ідеальним варіантом для засклення сучасного заміського будинку. Пластикові вікна мають відмінну тепло- і шумоізоляцію, абсолютну герметичність, довговічність і надійність, лаконічний зовнішній вигляд і простоту догляду.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Розміри та форма вікон у заміському будинку

Вікна в заміському будинку на відміну від вікон у міських квартирах необов’язково мають стандартні розміри та класичну форму. Вікна в заміському будинку – один із способів виділитися, зробити зовнішній вигляд свого будинку особливим та впізнаваним.
Площа віконних отворів визначається за умови достатньої природної освітленості. Але, в заміському будівництві вже кілька років популярне панорамне скління. Це не дивно, адже панорамне скління створює особливу атмосферу, почуття єднання з навколишньою природою, а максимальне природне висвітлення сприятливо впливає на настрій, працездатність та загальний стан людини.
Сучасні технології та правильне розміщення панорамних вікон щодо сторін світла дозволяє заощаджувати на опаленні.
Що стосується форми віконних отворів у заміському будинку, то ви обмежені лише фантазією. І звичайно бюджетом, оскільки скління отворів нестандартної форми коштує значно дорожче. Вікна в заміському будинку можуть бути незвичайні: квадратні, круглі, трикутні, трапецієподібні, арочні і т.д.

Вибір профілю та склопакета для заміського будинку

При виборі комплектації вікна у заміському будинку керуються теплоізоляційними характеристиками. Віконний профіль має бути високої якості та мати не менше 5 камер. Оптимальне співвідношення ціни та якості – профільна система Rehau Euro-Design 70. Для тих замовників, які бажають отримати максимальні можливості в енергозбереженні, є преміум-пропозиції від концерну Rehau – профільні системи Rehau Geneo та Rehau SYNEGO.

Склопакет має бути двокамерним з енергозберігаючими властивостями. Щоб досягти максимальної теплоізоляції, зверніть увагу на двокамерні енергопакети з двома енергозберігаючими покриттями та збільшеним міжскляним простором, заповненим інертним газом. Тепла дистанційна рамка ще один крок до досягнення максимальної теплоізоляції.

Ламінація вікон

У заміському будівництві особливою популярністю користуються пластикові ламіновані вікна, так як колір відкриває спектр естетичних можливостей, він формує особливий і унікальний вигляд вашого будинку як зовні, так і всередині. Віконний профіль може бути виготовлений будь-якого кольору та фактури. Це може бути однотонний колір профілю або імітація кольору та структури деревини чи каменю. На колір віконного профілю також існують модні тенденції, але завжди актуальні відтінки – це білий, сірий, чорний, бежевий і під дерево.
Ламінація пластикового профілю може бути односторонньою та двосторонньою. Двостороння ламінація, у свою чергу, може бути одного кольору з двох сторін або з кожної сторони різного відтінку.
Ламінація віконного профілю виконується за допомогою німецьких високоякісних плівок RENOLIT.

Безпека вікон у заміському будинку

Для заміських будинків особливо актуальним є питання безпеки житла від проникнення грабіжників. До питання безпеки житла потрібно підходити комплексно.
Комплекс заходів безпеки включає:

  • встановлення протизламної фурнітури;
  • встановлення протиударного скла;
  • встановлення протизламної ручки.

Протизламна фурнітура – це фурнітура зі спеціальними грибоподібними цапфами та збільшеною кількістю точок замикання. Грибоподібна форма та спеціальна сталь цапф дозволяє витримувати навантаження на розрив до 1500кг.

Протиударне скло складається з декількох шарів, з’єднаних полімерною плівкою. Таке скло здатне витримувати досить сильні удари. Полімерна плівка у разі ушкодження утримує скло, воно не розсипається на уламки. Протизламні віконні ручки мають посилений запірний механізм, який унеможливлює злом.

У заміському будівництві часто використовують зовнішні методи захисту віконних прорізів від грабіжників. Це можуть бути грати або рольставні. Ринок пропонує безліч варіантів такого захисту, тому знайти підходящий вам варіант не складе труднощів.

Монтаж вікон у заміському будинку

Монтаж віконних конструкцій є важливим етапом, від якого залежить якість нових вікон.

Класична технологія установки пвх-вікон передбачає розклинювання конструкції в отворі, кріплення віконної рами за допомогою пластин або анкерів, і запінювання монтажного шва. Така технологія є популярною та доступною серед замовників, близько 90% вікон у квартирах та будинках встановлено у такий спосіб.

Але є й інший спосіб встановлення віконних конструкцій – “теплий монтаж”.
Це європейська технологія монтажу, яка передбачає оснащення монтажного шва додатковою зовнішньою та внутрішньою ізоляцією. Для захисту монтажного шва із зовнішнього боку використовують спеціальні попередньо стислі ущільнювальні стрічки, що саморозширюються (ПСУЛ), а з внутрішньої сторони шов захищають пароізоляційними стрічками. Монтажна піна за такої технології монтажу теж спеціальна, піна має низькі показники розширення.