Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

З’єднувачі та підсилювачі для вікон REHAU

Країна виробництва:

Європейський союз

european-union

Для з’єднання та посилення вікон із профільних систем REHAU, існує ряд комплектуючих, які при правильному використанні гарантують нормальну роботу конструкцій.
На жаль, багато компаній нехтують вимогами концерну REHAU і замінюють оригінальні комплектуючі дешевшими аналогами, які поступаються не тільки за якістю, а й за кольором. Хочеться наголосити, що всі з’єднувачі та підсилювачі повинні бути армовані оцинкованим металом товщиною 3-6мм.

Кутовий з’єднювач REHAU 90 градусів

Кут REHAU 90 градусів застосовується для з’єднання конструкцій під прямим кутом. Завдяки спеціальним зачепам конструкції утворюють герметичний і надійний замок. Важливо, щоб армування з’єднувача відповідало європейським вимогам (товщиною 2 мм, квадратного перерізу). Цей з’єднувач, як правило, застосовується при склінні балконів та котеджів. З’єднувач має різні розміри в залежності від обраної профільної системи.

Еркерна труба REHAU

Еркерна труба на вікна REHAU застосовується при склінні еркерів і у випадках, коли конструкції треба з’єднати під довільним кутом. Оригінальна труба REHAU має два контури утеплення та дозволяє зберегти теплоізоляційні властивості конструкцій. Труба армується металом круглого перерізу завтовшки 3,5мм. Залежно від обраної профільної системи, розміри труби можуть відрізнятися.

Кутовий з’єднювач REHAU 135 градусів

У випадки, коли конструкції треба стикувати під кутом 135 градусів, застосовують спеціальний з’єднувач, який підходить лише даного кута. Саме з цієї причини, з’єднувач 135 градусів застосовується вкрай рідко, але все ж таки він заслуговує на особливу увагу. З’єднувач армується металом 1,5 мм та представлений у різних габаритних розмірах залежно від обраної профільної системи. Хочеться відзначити, що замість даного з’єднувача часто застосовують трубу, яка є більш універсальною. Але якщо конструкції утворюють кут 135 градусів і з’єднуються відповідним з’єднувачем, стик конструкцій виглядає краще.

Пластина підсилювач REHAU

Підсилювач REHAU застосовуються для збільшення жорсткості конструкцій. Як правило, вони необхідні для з’єднання габаритних та важких конструкцій (двері, панорамні вікна, французькі балкони тощо). Це дозволить уникнути можливих вібрацій під час експлуатації, а також перешкоджає деформаціям профільної системи від вітрових навантажень. Для досягнення максимального ефекту в підсилювачах застосовується метал товщиною 6мм.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу