Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

SALAMANDER або REHAU – які вікна вибрати?

Країна виробництва:

Європейський союз

european-union

Країна виробництва:

Європейський союз

european-union

Вибір вікон, безумовно, пов’язаний і з вибором бренду профільної системи. На ринку України представлені практично всі системи Європи, що лідирують за якістю пвх, а також вітчизняні виробники, які намагаються скласти їм конкуренцію.
Профіль, насамперед, відповідає за жорсткість рам, а це: довговічність вікон, здатність забезпечувати правильну роботу фурнітури, теплоізоляція та шумоізоляція.
Якщо Ви хочете замовити найякісніші та найнадійніші вікна з кращих німецьких профільних систем – вибір зведеться до вибору між:

У цій статті поговоримо про два найпопулярніші в Україні німецькі віконні бренди: REHAU і SALAMANDER. Варто відразу відзначити, що неможливо однозначно відповісти на питання щодо вибору між цими брендами. Але, можна вибрати більш вигідну для себе пропозицію щодо бюджету та характеристик.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Чому REHAU популярніший за SALAMANDER в Україні?

Німецький концерн REHAU є лідером з усіх німецьких систем на ринку України. Компанія дуже тонко відчуває особливості нашого ринку, пропонує широкий асортимент продукції у різних цінових сегментах. Аргументи на користь вибору вікон REHAU:

  • найкраще співвідношення ціна/якість
  • відмінна логістика та терміни постачання
  • контроль якості кінцевої продукції
  • контроль якості послуг та сервісу

Бренд SALAMANDER знають на нашому ринку з кінця 90-х років. Класична німецька компанія завжди вирізнялася найвищим стандартом якості продукції. На даний момент бренд трохи поступається REHAU за популярністю, але не за якістю. SALAMANDER трохи дорожче і це позначається на продажах.
Загалом, вибираючи між цими двома брендами – складно зробити помилку. Вірним рішенням буде вибрати систему відповідну за кольором (у кожної компанії є свої особливості білого профілю та ламінації) та відповідно до свого бюджету.