Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Склопакети з теплою дистанційною рамкою

Склопакети велики розмірів

Високі теплоізоляційні властивості є основною вимогою до віконних конструкцій. Для досягнення максимальних показників теплоізоляції дуже важливою є якість кожного складового елемента віконної конструкції. Одним із елементів, що впливають на теплоізоляційні властивості вікна, є дистанційна рамка у склопакеті.

Дистанційною рамкою називають елемент склопакета, який виконує функцію розпірки між склом. Загляньте всередину склопакета – те, що знаходиться між склом по всьому контуру склопакета і є дистанційною рамкою.

Звичайна дистанційна рамка виготовляється з алюмінію, порожниста рамка зі спеціальними дифузійними отворами. Така дистанційна рамка протягом півстоліття використовувалася під час виготовлення склопакетів. Але алюміній є матеріалом, який добре проводить тепло.
У зимовий період року температура поверхні скління з боку приміщення знижується, що призводить до випадання надмірної вологи на поверхні вікна. Особливо критичною у питанні випадання конденсату є крайова зона по периметру склопакета. Так відбувається через те, що звичайна дистанційна рамка стає «містком холоду», яка пропускає тепло назовні, а холод усередину приміщення.
При підвищеній вологості повітря та низькій температурі у приміщенні надлишкова волога випадає на склі, коли температура скла досягає «точки роси». Рясний конденсат може стікати на підвіконня, а за низьких температур – конденсат замерзає, утворюючи криги. Щоб вирішити цю проблему, провідні фахівці наприкінці 90-х розробили спеціальну теплу дистанційну рамку. У Європі переважна більшість склопакетів виготовляють із використанням теплої дистанційної рамки.

Потрібно брати до уваги, щоб уникнути появи конденсату на вікнах – необхідний комплекс заходів (широка профільна система, 6-7 камер, склопакет 2-камерний з напиленням, фурнітура з мікропровітрюванням, також, не забуваємо про мікроклімат у приміщенні).

Переваги теплої дистанційної рамки

  1. Високі теплоізоляційні властивості. Втрати тепла через віконний отвір зведені до мінімуму, що означає високу енергоефективність, зниження витрат на опалення у зимовий період.
  2. Поверхня скла у крайовій зоні на 65% тепліша порівняно із звичайною дистанційною рамкою.
  3. Утворення конденсату (як наслідок, плісняви або криги взимку) зведено до мінімуму.
  4. Відсутність протягу біля вікна.
  5. Використання теплої дистанційної рамки знижує зношування склопакета.
  6. Підвищений комфорт та сприятливе житлове середовище.
  7. Ексклюзивний зовнішній вигляд. Різні варіанти колірного рішення дистанційної рамки.
  8. Немає суттєвих обмежень щодо використання теплої дистанційної рамки у різних склопакетах.

На сьогоднішній день, тепла дистанційна рамка є одним із способів забезпечити високі теплоізоляційні характеристики по всій поверхні склопакета та унеможливити випадання конденсату в крайовій зоні склопакета.

Мабуть, одна вада все-таки є – це її вартість.
При будь-якому склінні бюджет грає одну з важливих ролей – тому все частіше клієнти зупиняють свій вибір на склопакетах з енергозберігаючим напиленням з наповненням інертним газом Аргон зі стандартними алюмінієвими дистанціями.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу