Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Вікна українських виробників

Siegenia Aubi фурнітура

Стрімке зростання житлового будівництва в Україні за останні десятиліття призвело до такого ж бурхливого зростання попиту на супутні будівельні матеріали та вироби. На нашому будівельному ринку міцно завоювали своє місце багато закордонних виробників віконних і дверних систем, підвіконь, всілякої фурнітури та багато іншого.

Головний козир зарубіжних виробників – висока якість продукції та багаторічний термін експлуатації. Якщо говорити про виробників віконних систем, слід відзначити такі компанії як VEKA, побудували свої заводи на території України і значно оптимізували логістику.

Намагаються не відставати й наші українські виробники. Звичайно, досвід виробництва металопластикових вікон у них значно менший, ніж у провідних світових брендів. Але вони мають можливість вивчення та застосування передового досвіду, впровадження його з найменшими витратами, а також близькість кінцевого споживача – українського будівельного ринку. Завдяки цьому можна суттєво знизити собівартість продукції, зробивши її максимально доступною для кінцевого споживача (це теоретично). Звичайно, варто почитати відгуки про український профіль та їх переробників.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу

Системи віконних профілів OPENTECK (Опентек)

Компанія «OPENTECK» з’явилася на території України трохи більше десятиліття тому – у 2006 р. Виробничі потужності компанії розташовані у м. Каховка Херсонської області. Її першою продукцією були пластикові підвіконня. Завдяки злагодженій роботі колективу за нетривалий час компанія стала відомою у цій сфері в Україні.

Наступним етапом розвитку компанії OPENTECK є розробка віконного металопластикового профілю, розрахованого для експлуатації в наших кліматичних зонах. Конструкторами розробили три лінії профілю:

  • 3-х камерна система STANDARD. Цей тип профілю є низькобюджетною копією аналогічного трикамерного профілю компанії Rehau. Має монтажну товщину 60 мм. Максимальна товщина склопакету 32 мм.
  • 4-х камерна система DE-LUX. При такій же монтажній товщині 60 мм, чотири повітряні камери значно покращують теплозахисні характеристики профілю.
  • П’ятимерна система ELIT. Належить до енергозберігаючих систем. Має товщину профіля 70 мм, що дозволяє встановлювати склопакети до 42 мм.

В даний час компанія OPEN TECK має свої представництва та відділи продажу у містах Київ, Львів, Дніпро, Одеса.

Віконний профіль ALMplast

Завод з виробництва металопластикового профілю ALMplast було відкрито у 2007 році у м. Бровари Київської області.

Профіль має три повітряні камери та монтажну товщину 60 мм. Передбачено встановлення склопакета завтовшки до 32 мм. Гарантія виробника на профіль складає 5 років.

Металопластикові вікна Ecoplast

Компанія Ecoplast має два заводи у містах Рівне та Харків, на яких встановлені 35 високопродуктивних екструзійних ліній австрійського виробництва. Профіль посилюється оцинкованою армувальною вставкою, а товщина зовнішніх стінок становить 3 мм. Це гарантує тривалу та надійну експлуатацію.

Монтажна ширина трикамерного профілю складає 58 мм та передбачає встановлення склопакета до 28 мм. Виробник дає свою продукцію десятирічну гарантію.

Металопластикові вікна WDS

Торгова марка WDS належить компанії «МІРОПЛАСТ», яка була створена у 2006 році. Виробничі потужності компанії розташовані у м. Дніпро та оснащені італійським обладнанням.

Профіль WDS представлений у широкому асортименті: від бюджетного до дорогого. Його системи мають від трьох до семи повітряних камер та їх часто порівнюють із зарубіжними аналогами провідних світових брендів. Компанія має свої представництва у містах Київ, Запоріжжя, Одеса, Харків, Донецьк, Сімферополь.

Слід також відзначити такі українські торгові марки пластикового профілю, як Framex, із заводом «Уніпласт» у м. Макіївка та VIKNALAND.