Меню

Замовити замір
Консультація

Натисніть, щоб закрити

Замовити замір

Де необхідно виконати замір?


Для підтвердження заміру краще:


Надіслати лист

2272535@gmail.com

Натисніть, що перейти в пошту
або можете заповнити форму нижче:

Натисніть, щоб закрити

Замовити консультацію

Додаткова інформація

067 123 7755

067 123 7755

Які вікна краще поставити?

порівнянна профільних систем рехау

Не секрет, що левова частка віконних конструкцій припадає на металопластикові вікна. Пластикові вікна довели свої відмінні характеристики, надійність, довговічність, простоту догляду та зручність в експлуатації, тому пвх-конструкції завоювали віконний ринок та стали невід’ємним атрибутом сучасного комфортного життя. Серед усієї різноманітності комплектації вікон кожен замовник хоче вибрати найкращий варіант, тому що вікна вибираються на довгі роки.

Одне з головних правил вибору хорошого пластикового вікна: не можна вибирати вікно, орієнтуючись виключно на ціну, а також на відому віконного профілю. Віконний профіль – це лише один із кількох основних елементів віконної конструкції.

Лідируючі бренди в Європі

Країна виробництва:

Європейський союз

european-union

Країна виробництва:

Європейський союз

european-union

Країна виробництва:

Європейський союз

european-union

Що впливає якість вікон?

  • якість профільної системи
  • якість склопакета
  • якість віконної фурнітури
  • відповідність вибраної комплектації кліматичним умовам та індивідуальним вимогам
  • якість виробництва
  • якість монтажу конструкції

Який профіль краще?

Віконний профіль повинен бути сертифікованим та з товщиною стінок не менше 2,5 мм. Дуже часто можна зустріти пропозиції “полегшених” профільних систем. Виробники такого профілю обіцяють, що він не поступається якістю іншим профілям, і немає сенсу переплачувати. Але це не відповідає дійсності. Профіль зі зменшеною товщиною зовнішньої стінки прослужить кілька років, а потім почнуть виникати проблеми.

Армування пвх-профілю має бути виготовлене з оцинкованого металу завтовшки не менше 1,5 мм. За теплоізоляційні характеристики віконного профілю відповідає його камерність. Чим більше камер, тим тепліше. Профільні системи можуть мати 3, 5 , 6  і більше камер. Для скління житлових приміщень використовувати профілі не менше 5 камер. Трикамерні профільні системи підходять для нежитлових приміщень та скління балкона (якщо балкон буде холодним приміщенням).

топ продажів

Rehau Euro-Design 70

Б клас | 70 мм

REHAU Euro-Design 70

rehau synego 01

Б клас | 80 мм

REHAU SYNEGO

salamander streamline 76

Б клас | 76 мм

SALAMANDER StreamLine 76

veka softline 70

А клас | 70 мм

VEKA Softline 70

Фурнітура для вікон

Віконна фурнітура відповідає за зручне використання вікна. Фурнітура повинна бути надійною та довговічною, щоб витримувати безліч циклів відкривання та закривання віконної стулки. Матеріал фурнітури – метал із антикорозійним покриттям, пластикові елементи категорично неприпустимі.

Якісна фурнітура від відомих європейських виробників на всіх своїх елементах має емблему або тиснення з назвою компанії, так що справжність фурнітури можна легко перевірити.

Фурнітура має бути укомплектована функцією щілинного провітрювання, мікроліфта та блокатора помилкового відкривання.

Які склопакети краще?

Склопакет займає більшу частину віконного отвору. Якість склопакета визначають кількість камер та наявність спеціального напилення, якість самого скла та якість виробництва. Необхідна товщина скла – 4мм, марка скла – М1. Для наших кліматичних умов найкращим варіантом склопакета вважається двокамерний енергопакет з двома енергозберігаючими напилками та інертним газом у міжскляному просторі.

Для посилення теплоізоляційних властивостей склопакета рекомендовано використовувати теплу дистанційну рамку, яка не тільки виконує функцію розпірки між склом, але й унеможливлює утворення містків холоду та випадання конденсату в крайовій зоні.

Не слід забувати, що пластикове вікно виконує не тільки теплоізоляційну функцію. Для вікон, що виходять на південну сторону і схильні до безперервної інсоляції, необхідно вибирати сонцезахисні склопакети або мультифункціональні, які поєднують сонцезахисну та енергозберігаючу функції в одному склопакеті.

Якщо Ваші вікна виходять на жваві міські магістралі, трамвайні колії, стадіони тощо, Вам варто звернути увагу на шумоізоляційні склопакети. Підвищені шумоізоляційні властивості досягаються використання стекол різної товщини та різної відстані між ними.

Якість виробництва та монтажу

Кращі пластикові вікна можна виготовити лише на сучасному дорогому обладнанні, зі спеціальними стендами для налаштування фурнітури та перевірки якості зварних швів.

Величезний відсоток проблем, що виникають із пластиковим вікном, пов’язані з помилками, допущеними при монтажі конструкції. Виконувати встановлення віконних конструкцій необхідно довірити висококваліфікованим монтажним бригадам, які мають знання, досвід, професійний інструмент та якісні витратні матеріали.

Кустарне виробництво вікон, помилки при монтажі конструкцій – все це призведе до серйозних проблем з новими вікнами вже в перші кілька років: поганий притвор, продування, затирання стулки, поломки фурнітури, порушення геометрії вікна, деформація.

3 460 2 714 3 580

Калькулятор вікон

також в онлайн конфігураторі:
термін виробництва
знижка на замовлення
– додати комплектуючі
– різні варіанти монтажу